Radio Gra Wrocław

Charytatywna kolacja i zbiórka dla Franka Marcinkowskiego

Kolacja degustacyjna, którą organizuje Hotel Jakubus to wyjątkowa zbiórka charytatywna dla Franka Marcinkowskiego, chorującego na SMA1 (Rdzeniowy zanik mięśni typu 1). Do zebrania jest kwota 9 milionów złotych, a odbędzie się ona 29 lutego 2020 w Restauracji Hotelu Jakubus.

 

Cena 1 biletu/ 1 cegiełki to 350 PLN.

100% przychodu z kolacji przekazujemy bezpośrednio na rzecz Frania.

Cały zespół Hotelu Jakubus i wszyscy Szefowie Kuchni pracują w tym dniu charytatywnie na rzecz Frania.

 

Jedyna w swoim rodzaju kolacja degustacyjna…

Kolacja degustacyjna, to kulinarny seans degustacyjny, przygotowany

przez 8 najlepszych Szefów Kuchni z Dolnego Śląska.

W ramach kolacji goście otrzymają 7 wyjątkowych dań, stworzonych

z wykorzystaniem najlepszych ekologicznych produktów regionalnych.

W ramach kolacji serwowane będą także wyśmienite wina z Willi Win.

Gotować dla Państwa będzie 8 SZEFÓW KUCHNI:

MATEUSZ ROSIAK – Szef Kuchni Grape Restaurant

DAWID TWARDOŃ – Szef Kuchni Spichlerz

MICHAŁ WESTER – Szef Kuchni

KAJA ROGOZIŃSKA – Szef Cukierni Hotelu Monopol

MARCIN BIELEC – Szef Kuchni Hotelu Jakubus

RAFAŁ BORYS – Szef Kuchni Zamek Topacz

KAROL SANKOWSKI – Szef Kuchni Przystań&Marina

SYLWESTER LIS – Szef Kuchni Góralska Tradycja

 

 

Agenda kolacji degustacyjnej:

17:30 Charytatywna kolacja degustacyjna

20:00 Licytacje dla Frania Marcinkowskiego

21:00 Część nieformalna – drink w Piano Barze

Potwierdzeniem rezerwacji udziału w kolacji jest wpłata cegiełki w min. wysokości 350zł /os na konto Frania https://www.siepomaga.pl/franio Potwierdzenia wpłat w formie maila lub potwierdzenia przelewu proszę przesyłać w terminie do 25.02.2020 na adres mailowy m.konarska@jakubus.pl , będzie to równoznaczne z zarezerwowaniem miejsca na kolacji.