Kolacja degustacyjna, którą organizuje Hotel Jakubus to wyjątkowa zbiórka charytatywna dla Franka Marcinkowskiego, chorującego na SMA1 (Rdzeniowy zanik mięśni typu 1). Do zebrania jest kwota 9 milionów złotych, a odbędzie się ona 29 lutego 2020 w Restauracji Hotelu Jakubus.
Cena 1 biletu/ 1 cegiełki to 350 PLN.
100% przychodu z kolacji przekazujemy bezpośrednio na rzecz Frania.
Cały zespół Hotelu Jakubus i wszyscy Szefowie Kuchni pracują w tym dniu charytatywnie na rzecz Frania.
Jedyna w swoim rodzaju kolacja degustacyjna…
Kolacja degustacyjna, to kulinarny seans degustacyjny, przygotowany
przez 8 najlepszych Szefów Kuchni z Dolnego Śląska.
W ramach kolacji goście otrzymają 7 wyjątkowych dań, stworzonych
z wykorzystaniem najlepszych ekologicznych produktów regionalnych.
W ramach kolacji serwowane będą także wyśmienite wina z Willi Win.
Gotować dla Państwa będzie 8 SZEFÓW KUCHNI:
MATEUSZ ROSIAK – Szef Kuchni Grape Restaurant
DAWID TWARDOŃ – Szef Kuchni Spichlerz
MICHAŁ WESTER – Szef Kuchni
KAJA ROGOZIŃSKA – Szef Cukierni Hotelu Monopol
MARCIN BIELEC – Szef Kuchni Hotelu Jakubus
RAFAŁ BORYS – Szef Kuchni Zamek Topacz
KAROL SANKOWSKI – Szef Kuchni Przystań&Marina
SYLWESTER LIS – Szef Kuchni Góralska Tradycja
Agenda kolacji degustacyjnej:
17:30 Charytatywna kolacja degustacyjna
20:00 Licytacje dla Frania Marcinkowskiego
21:00 Część nieformalna – drink w Piano Barze
Potwierdzeniem rezerwacji udziału w kolacji jest wpłata cegiełki w min. wysokości 350zł /os na konto Frania https://www.siepomaga.pl/franio Potwierdzenia wpłat w formie maila lub potwierdzenia przelewu proszę przesyłać w terminie do 25.02.2020 na adres mailowy m.konarska@jakubus.pl , będzie to równoznaczne z zarezerwowaniem miejsca na kolacji.